Bucătăria

Întrucât dorim să le oferim vizitatorilor noștri un confort sporit, punem la dispoziția acestora o bucătărie complet echipată. Fie că doriți să incălziți mâncarea pentru copii, să luați micul dejun sau să pregătiti o masă pentru întreaga familie, bucătăria vă stă la dispoziție non-stop.

Sala de mese

Cu o capacitate de aproximativ 24 de persoane și două scaune pentru copii, sala de mese vă stă la dispoziție pentru a lua masă în familie, a servi micul dejun înainte de sesiunea de drumeții sau schi.

Cafeneaua

Fie că doriți să vă beți cafeaua, să citiți o carte, să jucați un joc sau să urmăriți știrile, vă punem la dispoziție un spațiu special amenajat la parterul pensiunii. În plus, pentru a crea o atmosferă și mai primitoare în serile friguroase, șemineul cafenelei este special construit pentru a vă transporta într-o lume de poveste.

Masa de ping-pong

Accesibilă atât din interiorul pensiunii, cât și din grădina acesteia, sala cu masa de ping-pong este ideală pentru mișcarea de după-masă, înviorarea de dimineață sau exercițiul de seară.

Parcarea

Pentru siguranța voiajului dumneavoastră, am amenajat în curtea pensiunii o parcare cu o capacitate de 12 locuri.

Grădina

Iubim natura, paleta de culori oferită de aceasta și efectele sale benefice. Din acest motiv, am creat pensiunea în mijlocul colțului nostru de natură-o grădina plină cu flori, pomi fructiferi și arbuști cu fructe de pădure.

Grătarul

Pentru pasionații de grătar, în curtea pensiunii am amenajat un spațiu special, acoperit, care poate deveni locul ideal pentru petrecerea unor momente frumoase alături de familie și prieteni.

Foișorul

Și pentru ca seara să nu se termine doar cu pregătirea grătarului, vă punem la dispoziție foișorul ideal pentru servirea mesei sau pentru discuțiile lungi în noapte.

Leagănul

Prietenul de încredere a trei generații, leagănul care vă întâmpină la intrarea în curtea pensiunii a devenit în timp locul preferat al copiiilor și nu numai.

Wireless

Pensiunea are conexiune la internet, care vă este pusă la dispoziție prin sistemul de wireless securizat.