Profilul nostru

Pensiunea Marina și-a început povestea, în domeniul turismului, în anul 2004. Este situată într-un cadru natural feeric, la o plimbare de 10 minute de centrul orașului Sinaia. În prezent, pensiunea dispune de 9 camere duble (matrimonială sau twin),  2 camere triple, și un apartament, bucătărie complet utilată, zonă de relaxare, parcare închisă precum și alte facilități.

Istoric

Deschisă în 2004, Pensiunea Marina a pornit din pasiunea doamnei Marina Potcoavă pentru tot ceea ce presupune munca cu oamenii. Construită astfel încât să ofere o imagine armonioasă și în același timp intimitate, pensiunea a crescut, an de an, datorită dedicarii personalului și interesului acordat de către turiști.

Dacă pentru mulți dintre vizitatori, Pensiunea Marina a ajuns să reprezinte casa departe de casă, pentru personalul pensiunii aceștia reprezinta membrii familiei care se întorc an de an, cu care împart amintiri și povești.

Misiunea noastră

Pentru toți cei care ne-au trecut și în continuare ne trec pragul, idealul nostru a fost și este acela de a crea o atmosferă plăcută, familială. De la primul contact cu clienții noștri am construit o relație bazată pe prietenie și înțelegere reciprocă. Astfel, Pensiunea Marina a devenit casa ta departe de casă.

Viziunea noastră

Oferim un spațiu intim, de relaxare, perfect pentru cei care își doresc momente de liniște într-un loc prietenos, plin de căldură sufletească. Suntem mândri că putem să dăruim acest sentiment clienților noștri și nu vom înceta niciodată să aducem îmbunătățiri pensiunii.

Valorile noastre

Respect

Respectul este una dintre valorile de bază care crează legături de durată. Din acest motiv, punem mare preț pe respect-respectul față de client și nevoile sale, dar și respectul acestuia pentru casa și munca noastră.

Prietenie

Întotdeauna am avut încredere în relațiile reale și active. Fiecare client al nostru este întâmpinat cu onestitate, înțelegere și deschidere-atributele unei legături durabile. De-a lungul timpului, mulți dintre oaspeții noștri ne-au devenit prieteni. Am putut să vedem cum cei mici cresc și ne-am bucurat împreună de reușitele lor, de la intrarea la grădiniță, până la intrarea la facultate.

Profesionalism

O relație de profesionalism se bazează pe atenția la detalii, un comportament politicos și atenția față de nevoile clienților. Din acest motiv, încă de la început de drum, am plecat cu o atitudine responsabilă, construită pe nevoia înțelegerii reciproce.

Regulile casei

Fumatul permis doar în spațiile special amenajate

Pe lângă respectarea legii, ne dorim ca toți vizitatorii noștri să se simtă confortabil, fie ei fumători sau nefumători. Din acest motiv, fumatul în incinta pensiunii este strict interzis. Am amenajat spații în aer liber pentru cei care doresc să fumeze, și în același timp, să admire priveliștea.

Păstrarea liniștii

Fiindcă ne dorim să creăm un mediu relaxant, cerem tuturor oaspeților noștrii să păstreze liniștea. Nu acceptăm muzica la un volum ridicat sau petrecerile. În cazul în care doriți să organizați o petrecere, acest lucru este permis doar prin închirierea întregii pensiuni.

Fără animale de companie

Deși suntem iubitori de animale, suntem, în același timp, responsabili pentru siguranța tuturor vizitatorilor noștri. Printre oaspeții noștri se număra și mulți copii, de la cele mai mici vârste, iar oricât de cuminte și blând ar fi animalul dumneavoastră de companie, cu toții știm că atât copiii cât și animalele pot fi foarte imprevizibili.

Facilitățile noastre sunt rezervate doar pentru oaspeții noștri

Toate facilitățile noastre sunt strict rezervate pentru persoanele cazate la pensiune.

Pentru a vedea clasificarea noastră, dă click aici!